• Vakmanschap
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • 5 jaar garantie
076-3001333
Vloerstart is CBW Erkend

Gordijnen & Decoratie Vloerstart Etten-Leur

Raamdecoratie

Gordijnen zijn bijna onmisbaar in uw huis. Ze hebben verschillende functies, bijvoorbeeld het verminderen van lichtinval, genereren van extra privacy en daarnaast zorgen gordijnen voor sfeer in uw interieur. Vloerstart levert gordijnen in alle soorten en maten. Denk aan lamellen, jaloezieën en inbetweens. In de showroom van Vloerstart Etten-Leur vind u een groot aantal stofstalen, uw type raamdecoratie zit er altijd tussen! 

Vloerstart levert verschillende soorten merken als het om gordijnen gaat. Denk aan Artimo, Kobe, A House of Happiness en Christian Fischbacher.

JaloezieenJaloezieën

Jaloezieën zijn tegenwoordig erg gewild, je ziet ze steeds vaker bij anderen hangen. Jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Met dit soort gordijnen kan je bijna al het licht buiten je kamer houden. Bovendien zorgen ze voor een beter isolatie. Een extra voordeel: jaloezieën zijn onderhoudsvrij!

 

 

Kobo Inbetweensgordijnen

Er bestaan drie soorten gordijnen: verduisterend, inbetweens en vitrage. Voor ieder wat wils dus. Gordijnen bestaan er in alle kleuren en is dus zeer geschikt als raamdecoratie. Met verduisterende gordijnen kun je jouw ruimte volledig donker maken. Inbetweens zorgt voor minder inkijk, maar laten wel licht binnen. Wil je een open en lichte ruimte creëren? Kies dan voor vitrage, je kan hier doorheen kijken en vitrage laat licht binnen. 

 

Rolgordijnen veroflexRolgordijnen

Rolgordijnen passen bijna in elk interieur en worden op maat gemaakt. Ze hebben een isolerende werking en zorgen voor extra privacy in jouw huis. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten en maten. 

 

 

 

Plissé gordijnen Plisse.

Plissées geeft een moderne uitstraling en is in combinatie met rolgordijnen of inbetweens en geweldige manier om uw kamers af te maken. Plissé gordijnen zijn makkelijk in gebruik door het lage stofgewicht en je kan zelf de lichtinval bepalen. 

 

 


LamellenLamellen 

Lamellen staan ook wel bekend als horizontale jaloezieën. Met lamellen kun je de inkijk verminderen en lamellen zijn sfeervol bij een strak interieur. Bovendien zijn lamellen zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals keuken of badkamer. 

 

 

 

RoedeRoedes & Railsen

Het ophangen van gordijnen gebeurt vaak met behulp van roedes of railsen. Het is maar net wat je mooier vindt. Wanneer je gordijnen met haken hebt, zullen deze opgehangen worden aan een rails. Zitten er haken of lussen in jouw behang? Dan zal er een rails aan te pas komen.