• Vakmanschap
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • 5 jaar garantie
076-3001333
Vloerstart is CBW Erkend

PVC vloeren Vloerstart Etten-Leur

Je ziet het steeds vaker een PVC vloer. Er zijn verschillende soorten looks bij PVC bijvoorbeeld PVC met een houtlook of stenige look. Deze zijn er dan ook in meerdere soorten en maten zoals PVC tegels en PVC stroken. Het leggen van PVC kan ook nog eens op andere manieren zoals de visgraatmethode. 

PVC is duurzaam, onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te houden. Door deze voordelen kiest men steeds vaker voor een PVC vloer in plaats van bijvoorbeeld een echte houten vloer. 

Indien u heeft gekozen voor een vloerafwerking met PVC-stroken, dan gaan we in de berekening uit van de strook die u in onze website of in de winkel heeft uit gekozen.U kunt aangegeven de vloer te laten egaliseren en leggen zowel zonder als met plinten.

We proberen onze vloeren niet alleen zo mooi en stevig mogelijk te maken, maar streven er ook naar ze zo duurzaam mogelijk te maken en doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Net als jij zijn wij ervan overtuigd dat de wereld alleen maar mooi kan zijn als wij onze natuurlijke bronnen respecteren en waarderen.

Dat betekent dat wij niet alleen aandacht besteden aan de herkomst van onze grondstoffen, maar ook aan de herkomst van de energie voor onze productie, de logistieke verwerking, het minimaliseren van verpakkingafval, wij van Vloerstart voeren de merken die voldoen aan het bovenstaand. Quick step, M-Flor, Vivafloors TFD etc en onze eigen vloerstart collectie.