• Vakmanschap
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • 5 jaar garantie
076-3001333
Vloerstart is CBW Erkend

PU Gietvloeren

 Op zoek naar een stijlvolle, moderne en warme uitstraling voor uw woning of bedrijf? Dan is een PU gietvloer een zeer geschikte keuze.

Een PU  gietvloer is een kunststof gietvloer die naadloos over een bestaande ondergrond kan worden aangebracht. Door de flexibele eigenschap van de vloer is het praktisch aan te brengen op elke ondergrond, scheurt het bijna niet en is het uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. De vloer is nagenoeg in elke kleur te verkrijgen.

Een PU gietvloer is erg populair in huizen, kantoren, winkels, scholen, zwembaden, openbare ruimtes en nog vele andere soort gebouwen.

Eigenschappen en onderhoud

Een PU Gietvloer is een naadloze vloer, welke warm aanvoelt en ook zeer goed aansluit bij het interieur. De vloer heeft een moderne en warme uitstraling en is ook nog eens krasvast en geluiddempend. Doordat de vloer vloeistofdicht is, kan er geen vocht intrekken en maakt het het onderhoud aan de vloer erg gemakkelijk.

Wij zullen u uitgebreid informeren over de beste manieren van onderhoud. Tevens leveren we hier gratis onderhoudsproducten van professionele merken voor, bij het laten leggen van een vloer.

Over Vloerstart bv

Vloerstart bv is al vele jaren gespecialiseerd in het leveren- en aanbrengen van onder andere PU gietvloeren. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren als het aankomt op ideeën, kleuren, materialen etc. Wij leveren onze producten en diensten aan de particulier en de ondernemer.

Neem gerust contact op indien u meer informatie wilt of indien u een afspraak wilt inplannen. U kunt ook online een offerteaanvraag indienen, waarna wij u deze per post of per mail doen toekomen.

Om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden en om inspiratie op te doen kunt u hier klikken of de website van deze fabrikant bezoeken via www.arturoflooring.nl.

 

Arturo heeft op de website een handige configurator beschikbaar waarmee u binnen een paar klikken een goede indruk krijgt van verschillende kleuren, stijlen en mogelijkheden.

 

Ook zijn er door Arturo voor allerlei verschillende interieurs diverse eigentijdse dessins gemaakt en uiteraard kunt u ook hieruit een keuze maken. Een bezoek brengen aan de website en vervolgens uw vloer volledig zelf samenstellen, is dan ook zeker aan te raden en zeer de moeite waard.

 

Heeft u de keuze voor uw ideale PU-gietvloer al gemaakt?

Dan kunnen wij onze offerte hierop uiteraard voor u aanpassen.