• Vakmanschap
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • 5 jaar garantie
076-3001333
Vloerstart is CBW Erkend

Gietvloeren Vloerstart Etten-Leur

PU GIETVLOEREN

Gietvloer in een restaurant. Gietvloer Etten-Leur, Breda, Roosendaal en Oosterhout.

 

PU gietvloeren, Worden naadloos gelegd in de ruimtes en creeren zo een perfecte eenheid van het woon gedeelte. Gietvloeren van Vloerstart zijn geschikt voor elke woonruimte, winkel, kantoorruimtes etc. Onze gietvloeren zorgen voor een schitterende naadloze basis en past in iedere woonstijl. In onze showroom hebben wij verschillende kleuren en stijlen liggen zo dat wij voor iedere klant een passende oplossing kunnen geven voor uw nieuwe gietvloer. Onze egale gietvloer geeft in uw huis een rustige sfeer, onze betonlook gietvloer geeft een levendige sgeer in uw woonruimte door de levendige vegen in uw nieuwe gietvloer. Onze gietvloeren zijn altijd UV bestendig en worden met de grote zorg geplaatst bij onze klanten, onze eigen werknemers besteden de grote zorg om er voor te zorgen dat u gietvloer er stralend bij ligt. Onze gietvloeren zijn opgebouwd uit 5 legen en zorgen er zo vooir dat uw gietvloer en levendig en strak bij ligt.Het grote voordeel hiervan is dat deze vloeren allemaal “naadloos” zijn. De toepassing en de uitstraling van deze producten verschillen behoorlijk.Wij maken graag een gratis staal voor u, zodat u de kleur en uitstraling thuis kan kiezen in de ruimte waar de gietvloer moet komen. De gietvloer kan thuis een andere kleur geven door lichtinval en raamdecoratie. Wij helpen u graag met de juiste kleur keuze van u gietvloer. Een staal geeft een kleur indicatie, wij kunnen bijna alle RAL kleuren en NCS kleuren maken samen met onze fabrikant EPI. Dat is wat gietvloeren uniek maken. OP een groot oppervlak geeft deze een strakke basis voor je inrichting. Onze rustige kleuren en lichte tinten van onze gietvloeren zijn een ideaal uitgangspunt om de rest van uw interieur te laten spreken. Kies je een uitgesproken kleur? Dan word de gietvloer een bepalend gezicht van je interieur.

Wij geven u graag een gratis en goed advies betreffende de kleur van de gietvloer in onze showroom en denken heel graag met u mee.

 Kom naar onze showroom of kijk op het desbetreffende product voor meer informatie.

PU gietvloer & Betonlook

Een PU gietvloer is een kunststof gietvloer die naadloos betonlook gietvloer in een woonkamer. PU Betonlook en PU Gietvloerover een bestaande ondergrond kan worden  aangelegd. Zo kan een PU gietvloer over tegels worden aangelegd, maar ook kan deze gietvloer over plavuizen worden aangebracht. Eigenlijk kan er op elke ondergrond een PU gietvloer. Deze soort gietvloer is er nagenoeg in elke gewilde kleur. Veel mensen kiezen voor een witte gietvloer, maar ook een betonlook is erg in trek. Wanneer u voor de betonlook gietvloer kiest, wordt de gietvloer vakkundig vermengd met twee kleuren.

Een PU gietvloer gaat ruim 20 jaar mee, en is heel gemakkelijk te onderhouden. Vloerverwarming kan onder een gietvloer worden aangebracht. Dit komt doordat een gietvloer gemaakt is van kunststof. Een PU gietvloer past in ieder interieur. Wij leggen zo’n gietvloer vaak in huizen, kantoren, winkels, maar ook in bedrijfsloodsen en musea.
 

Minerale gietvloer

Minerale Gietvloer. Vermengde Gietvloer in een woonkamer en appartementStrikt genomen is een minerale gietvloer ofwel cementgebonden vloer eigenlijk geen gietvloer, omdat deze minder zelf nivellerend is. In de praktijk wordt dit type vloer vaak toch als een gietvloer beschouwd. De cementgebonden gietvloer is het beste te vergelijken met een gepolijste betonvloer. Deze gietvloer is er in diverse kleuren en is gemaakt van natuurlijke minerale grondstoffen en heeft zoals elk natuurproduct een uniek karakter. Uw interieur krijgt een krachtige basis.

 

Betondesign of beton cire

Een betondesign of een beton cire vloer (of wand) is een product Designvloer in een woonkeuken. Gietvloer met betonlook. met een stoere betonlook. Het is een pasta die niet zelf nivellerend is. Daardoor zie je de slagen en vegen beter dan bij een gietvloer. Beton design, ook wel beton cire of betonstuc genoemd, bestaat uit een mengsel van cement, hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Beton design is van zichzelf niet waterdicht maar verkrijgt zijn watervaste eigenschappen door een behandeling met een impregneermiddel en een speciale waterdichte coating. Het impregneren en coaten gebeurt als laatste handeling nadat de vloer of wand voorzien is van het product en geschuurd is.


Liquid design

Liquid design van Eurocol is niet zomaar een gietvloer. Deze vloer Gietvloer in een kantine of restaurant Noord Brabantonderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren. Deze innovatieve vloeivloer is blijvend veerkrachtig, heeft een natuurlijke look en valt het best te omschrijven als vloeibare linoleum. Liquid design bestaat uit natuurlijke componenten zoals kurk, lijnolie en een biopolymeerbindmiddel. Deze natuurlijke grondstoffen zijn hernieuwbaar en dus milieuvriendelijk.