• Vakmanschap
  • Beste prijs
  • Beste kwaliteit
  • 5 jaar garantie
076-3001333
Vloerstart is CBW Erkend
  • Home
  • »
  • Vloerstart Etten-Leur - Assortiment

Assortiment Vloerstart

GIETVLOEREN

Iedereen heeft het wel eens gezien, zo'n strakke, naadloze gietvloer. Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren. Een gietvloer geeft een moderne look aan uw interieur en past bijna in iedere ruimte! Je ziet ze vaak in keukens of badkamers, maar tegenwoordig ook steeds vaker in woonkamers of kantoren. De samenstelling van een gietvloer is bij iedere soort gietvloer verschillend. Zo heb je een PU gietvloer, dat vooral bestaat uit kuntstof. Een PU gietvloer gaat trouwens perfect samen met vloerverwarming! Een andere soort gietvloer is de  PU betoonlook gietvloer, ook een echte eye-catcher in uw kamer! De betonlook vloer sluit helemaal aan bij een modern interieur door de betonnen look. De PU gietvloer en de betonlook gietvloer zijn echte designvloeren en heel gemakkelijk te onderhouden! Bereken hier uw gietvloer prijs en bekijk hier ons onderhoudsadvies.

harde vloeren

Onder 'Harde Vloeren' vallen erg veel soorten vloeren. Denk aan PVC en Laminaat. Maar ook aan Linoleum en Parkett vloeren. Ieder vloertype heeft zo zijn voordelen. Zo zijn PVC en Linoleumvloeren waterdicht en zijn  Laminaat vloeren makkelijk te onderhouden. Al onze harde vloeren zijn geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Harde vloeren kunnen dus in iedere kamer van uw woning geplaatst worden, maar ook zeker in kantoren en winkels. Er is ontzettend veel keuze in PVC, Laminaat, Linoleum of Parket, allemaal te leveren in verschillende patronen en kleuren. In onze showroom hebben wij allerlei soorten voorbeelden staan.  

Zachte vloeren

Op zoek naar vloerbedekking? Wij hebben genoeg keuze. Ons assortiment zachte vloeren bestaat uit tapijt, carpet en tapijttegels in alle vormen en maten. Daarnaast heeft u ruime keuze in texturen en dessins. Vloerbedekking is erg sfeervol en straalt warmte uit. Het is heerlijk om op te lopen, een slaapkamer met vloerbedekking is bijvoorbeeld enorm fijn, maar ook past tapijt of carpet in andere ruimtes helemaal thuis. Vaak wordt gedacht een zachte vloer enorm kostbaar is, maar dit is lang niet altijd het geval. Bereken hier de prijs voor uw gewilde zachte vloer! Bij het kopen van een zachte vloer moet u goed op letten naar het gebruik er van, sommige tapijten zijn meer geschikt voor intensief gebruik dan andere. In onze showroom geven wij u graag advies. 

Raamdecoratie

Raamdecoratie komt in ondenkbaar veel soorten, maten en variaties. Van jaloezieën tot lamellen en van gordijnen tot inbetweens. Raamdecoratie geeft sfeer en je bepaald er direct de lichtinval mee. Wil je veel licht zorg je dat je alles open zet, maar wil je sfeer creëren door de lichtinval te beperken is dit ook mogelijk. Bij Vloerstart bieden we een compleet assortiment waaruit u gegarandeerd de keuze kunt maken die past bij uw woning. 

Vloerkleden

Een vloerkleed maakt de woonkamer af. Het voegt een hele hoop sfeer toe, vooral in combinatie met een net gelegde vloer van Vloerstart. Een gewaagde print of juist een effen vloerkleed dat de meubels complimenteerd, alles is mogelijk. Voor de durfals hebben we een ruim assortiment liggen van de kleurrijke vloerkleden van Brink & Campman, een exclusief merk dat al jarenlang de focus legt op her creëren van een ervaring. Voor de kalmere kleden bieden we perfect op maat gemaakte vloerkleden van Gelasta aan welke uw interieur naar het volgende niveau tillen. Laat je verrassen door ons grote aanbod vloerkleden!

wandbekleding

Muurbekleding is weer terug van weggeweest en dat beter dan tevoren. Omdat het de missie van Masureel is om met gewaagde prints en designs een nieuwe wind te laten blazen door uw woning vindt je er soms erg ondenkbare prints, indrukwekkend! Met vele collecties is er voor ieder wat wils en laat je je gewaagde kant naar voren komen om jezelf en de visite keer op keer weer te verrassen. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie van muurbekledingen van Masureel.

Plinten

Bij elke vloer hoort natuurlijk wel een geschikte plint. Of het nou gaat om een vloer met tapijt, laminaat of PVC, je ontkomt niet aan een plint. Wij leveren stijlplinten in alle soorten, maten en kleuren. Heeft u een strakke vloer? Dan zal een strakke plint goed bij uw vloer staan. Het is maar net wat u mooi vindt! Wij helpen u graag bij het zoeken van de juiste plint. Natuurlijk kunnen wij de plinten bij uw vloer leveren.